Alkatrészek tisztítása

Korszerű finom-szemcseszórás a felület sérülésmentes tisztítására!

Homokfúvás, homokszórás, szemcseszórás, felülettisztítás szódabikarbóna szórással szódaszórás. alkatrész tisztítás

-motorblokk tisztítása,

-felni tisztítása,

-karosszéria tisztítása,

-alkatrészek tisztítása.

Eltávolít mindenféle szennyeződést, festék, olaj, rozsda.. réteget.

[nggallery id=4]

2 hozzászólás a(z) “Alkatrészek tisztítása” bejegyzéshez

 1. Üdv Kérdezném. Én eddig csak a homokkal, a szemcsével, és a üveg gyöngyel találkoztam.A homok is és a szemcse is jól kiszedi a veterán alkatrészekből az akár erős rozsdát is. Ez is tud olyat csak a szórt felület finomabb? Az alu alkatrészeknél leszedi az alu oxidot és kb olyan lessz mint a gyöngyel? csak például egy hengerfejet vagy egy vizpumpát vagy mongyuk egy generátort nem kell darabokra szedni?

 2. Üdvözlöm! A szórt felület finomabb, kiszedi a rozsdát is. Kétféle anyaggal dolgozunk. Szódabikarbónával, és finomszemcsével (0.09mm).
  Szódával érzékenyebb felületeket szoktunk tisztítani, abszolút sérülés mentesen, ez nem koptató szemcse. Nemesfém alu, réz, üveg, műanyag ,fa,olyan felület ami nem sérülhet,nem mattulhat ,9000 ft/m2,
  Tisztítunk még alumínium szilikát finom-szemcsével (0.09-.0.25mm), ez mattítja a felületet, nagyon szép felületet biztosít a kis szemcseméret miatt, lemezre, vasra, nem sérülékeny felületre. Ennek a technológiának, nagy előnye a többi szemcseszórási technológiához képest, hogy szabályozható a szórási nyomás. Akár fél 0.5 bártól 6 bárig, míg a homokszórásnál állandó 7-8 bárral veretnek szét minden felületet, ami sérüléshez vezet.
  Mindkét szóróanyag egészségre ártalmatlan. A finom-szemcse nem nedvességmegkötő, mint a homok, így ha valamilyen résben (pl. autó karosszériánál), felület között marad, nem köti meg a vizet, ezért nem fog az anyag ott elkezdeni rozsdásodni. Száraz, és nedves szórással is lehet használni mindkét anyagot.
  Az EU területén érvényben lévő szabályozás értelmében TILOS nyílt téren az olyan szóróanyag használata ami több, mint 0,1% szabad – szilikát tartalmú! A kvarchomoké ~90%, olykor több mint 95%! Szórása során a homok részecskék mikró részecskékre kisebb, mint 5 μm-re törnek össze. A felszabaduló jelentős mennyiségű szilícium-dioxid (kovasav) tartalmú por szilikózis veszélyes, rákkeltő hatású.
  Üdvözlettel Wertheim Béla 0670/361-9332

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.