Sírkőtisztítás

Sírkőtisztítás korszerű technológiával!

Gyors, precíz, költséghatékony, a felület sérülése nélkül!

Sírkőtisztítás szódaszórással
sírkőtisztítás  szódaszórás  felülettisztítás

A temetőkben a sírkövekre sajnos az évek alatt rárakodó szennyeződések elcsúfítják, befeketítik, zöldítik a felületet, nem kis gondot, okozva ezzel a hozzátartózóknak.
A síremlékek megtisztítását régen vegyszeres eljárással, kézi-, gépi csiszolással, később homokszórás illetve homokfúvás eljárással végezték. A sírkőcsiszolás hosszadalmas folyamat és többnyire nem a helyszínen végzik nem beszélve, a felületi sérülések eshetőségéről, mind a szállítás, a csiszolás és újra összeállítás következtében. Mind ez sok idő és pénz.

Sírkőtisztítás szódaszórással

Mára már viszont a homokszórás, homokfúvás is egy elavult eljárásnak számít, hiszen nem csak szennyezi a környezetet, de koptatja is a síremlék felületét. Bár ma még többen a homokszórás által tisztított eljárást választják, ezt az eljárást lassan, de felcseréli egy újfajta, korszerűbb technológia a szódabikarbóna szórás és Finomszemcse- Technológia. A nyugaton már évekkel ezelőtt bevált módszer hazánkban is egyre inkább fejlődik.
Ezzel a professzionális eljárással dolgozunk mi is.
RENGETEG POZITÍV ÉRV SZÓL MELLETTE!
A finomszemcse- technológia során nem használunk vegyi anyagot, így a sírkövek körüli növényzetet sem károsítjuk. A szennyeződés minimális, a felület pedig tökéletes tisztasága mellett, teljesen megőrzi felületi épségét, mivel a szódabikarbóna alapú szemcse nem koptatja a felületet.
A sírkőtisztítás a helyszínen történik, nincs szükség a sírkövek elmozdítására. Az elemeket nem kell szétszedni a résekben, és szűkebb helyeken is tökéletesen tisztít.
A SodaBlasting technológiánkkal akár 1 óra alatt megtisztítjuk a sírkövet, elmozdítás és felületi sérülés, kopás nélkül.
Pontos árajánlatot egyeztetés után tudunk adni, de hogy legyen egy elképzelés, hogy milyen összeggel lehet számolni egy, a helyszínen eredeti állapotára visszaállított, letisztított sírkőnek a munkadíja 25000 Ft és 40000 Ft között alakul. Az árat sok tényező befolyásolja, pl. a sírhely nagysága, nem mindegy hogy, sima vagy dupla sírról van szó, szennyezettsége, a felület anyaga, simasága.

[nggallery id=3]

Bővebb infó: 70/361-9332

Sírkőtisztítás, síremléktisztítás, sírkő tisztítás, síremlék tisztítás, sírtisztítás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.